Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Pere J. Pastor

Actor, escriptoR, TEATRE, POESIA

  • 0
    Mecenes

Presentació

El teatre i el confinament m'ha dut a repensar-me. Tant és així que vaig crear la primera sèrie amateur confinada de Catalunya, amb l'ajuda de la companyia Fila Zero de Sant Cugat. Durant més de tres setmanes vaig escriure, dirigir i muntar aquesta sèrie de 8 capítols que es va poder seguir per youtube i que és visible a www.enfocs.es.

Des del mes d'abril fins a finals d'any 2020, he publicat quatre micro poemes i entre un i dos monòlegs cada setmana, a part de crear molts continguts a totes les xarxes socials on tinc presència (Facebook, Instagram, Tik Tok, Youtube, Twitter).
Però ara toca repensar-se i plantejar-se nous objectius i noves maneres de cridar a la porta dels mecenes. 
Voldria, això sí, donar les gràcies a tots els mecenes que he tingut al llarg d'aquest any, uns 14 si no vaig errat, que han compensat el meu esforç creant continguts en català, amb una aportació mensual d'entre 2 i 5 euros. A tots, moltes gràcies.

Ara esdevenen nous projectes. Si la pandèmia ho permet, durem l'obra "El Dinar", de la qual en soc autor, a escena amb el grup de teatre de Sant Cugat, Fila Zero. Ja l'havíem d'estrenar a inicis de 2020, però com tots sabeu, no va ser possible. 
A part, cada setmana tinc un espai a Cugat Media amb la secció "Passava per Aquí" dins el programa Connectats, tots les dilluns a les 18:40 aproximadament.

Si em seguiu i valoreu la meva creativitat, passeu per la pàgina de suscripcions i feu una donació puntual. Us ho agrairé moltíssim.

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.